Prolock er et selskap som er heleid av låsesmeder, og tilbyr produkter som er skreddersydd for låsesmeder.

Dette er et High-End produkt der en kan ha et system (hjemme-jobb) på hver side av nøkkelen. Dette er så tight og solid at kundene vil føle det når du tar med nøkkel og sylinder på befaring og et produkt en er stolt av å selge. Du må gjerne selge andre systemer og ha dette som et supplement.

Fordeler og styrker ved systemet;

Sikkerheten ivaretas ved at det er 10 stifter pr sylinder + frontstift for å forhindre 3d-print av nøklene. MTL er verdenskjent for kvalitet og presisjon og holdbarheten er eksepsjonell. Kanskje det største utvalget av hengelåser (også med GSM-sender) i bransjen i tillegg til gear-, MC-, kjøretøy- og containerlåser som dekker de fleste behov.

Se mul-t-lock.com

I avtalen med oss får du;

KC5, en topp moderne filemaskin, som både filer og graverer nøklene i en operasjon. Det er kun er en profil, det innebærer at det bare er å mate på med emner uten å måtte merke eller gjøre dem klare på forhånd, du slipper styret rundt systemnøkler. Kun en profil på nøkler og tønner minimaliserer også lagerholdet.

MasterPiece

MasterPiece et meget raskt og enkelt program for utregning og oppfølging av låssystemer, dette følger med i avtalen uten kostnad for deg.